Den HelderVideo

Den Helder in gesprek, lokale initiatieven maken kans op bijdrage (video)

Adverentie

Den Helder – De gemeente Den Helder wil de burger meer mogelijkheden geven van zich te laten horen. Mede daarom is het platform ingesprek.denhelder.nl gelanceerd. Om dit onder de aandacht van de inwoners te brengen is een actie gestart waarmee drie lokale initiatieven elk een bijdrage van 1.250 euro kunnen winnen.

Tijdens de coronacrisis zijn veel inwoners in actie gekomen om andere mensen te helpen. Er waren online en offline activiteiten om elkaar te steunen in deze moeilijke tijden. De gemeente Den Helder wil deze positieve acties graag belonen met een geldbedrag. Een van de reeds genomineerde acties is die van de Stichting Recreatief Longgenoten contact, dat dankzij donaties leuke initiatieven ontplooit. Ook het koken “Voor en door de wijk” in ’t Wijkhuis van Nieuw Den Helder ziet graag een extra bijdrage, zodat het initiatief nog even kan worden voortgezet.

Toon meer

Sanne Scharloo

Sanne Scharloo werkte tussen januari 2020 en september 2022 als AV-specialist bij Regio Noordkop. Inmiddels heeft ze haar carrière voortgezet als editor bij Nienke Plas.

Wellicht ook interessant

Back to top button