Den HelderVideo

Ton Schilder overleden, nieuw thuis gezocht voor honderden heiligenbeelden (video)

Den Helder – Ton Schilder uit Den Helder, in november 2020 volgden we hem in zijn huis vol heiligenbeelden in Den Helder. Het huis lijkt wel een museum, het staat en hangt vol met religieuze beelden en schilderijen. Helaas kwam het bericht dat hij vorige week op 81-jarige leeftijd is overleden.

De familie zit een beetje met de handen in het haar, want wat te doen met al die beelden? Dus zijn zij op zoek naar mensen die een of meerdere beelden uit zijn verzameling over willen nemen. Het huis staat er vol mee en zomaar weggooien is zonde.

Ton heeft in de afgelopen 30 jaar beelden en schilderijen verzameld waar hij ontzettend trots op was. Geïnteresseerd in een of meerdere beelden, dan kun je mailen naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button