Hollands KroonVideo

Ook Hollands Kroonse Uitdaging start Club van 100

Hollands Kroon – Veel mensen denken dat de Hollands Kroonse Uitdaging een onderdeel van de gemeente Hollands Kroon is. Dat is echter niet het geval, laat manager Edwin Wittink weten. “We hebben een hele goede band met de gemeente en we werken erg goed samen, maar we zijn een onafhankelijke stichting. Om ons werk te kunnen doen en evenementen zoals de Beursvloer Hollands Kroon te kunnen organiseren zijn wij financieel afhankelijk van onze founders en vrienden.”

Daar is sinds kort nog een levensader bijgekomen. De Club van 100. Voor honderd euro per jaar, en dat voor minimaal drie jaar lang, kan ieder bedrijf of particulier het werk van de Hollands Kroonse Uitdaging steunen.

“Op onze website is het heel makkelijk gemaakt om je aan te sluiten bij de Club van 100. Je kunt het formulier invullen en dan ben je aangemeld. Het is ook mogelijk dat een organisatie na overhandiging van het ‘doorgeefbordje’ lid wordt. Dit bordje kan door een bestuurslid, matchgroeplid of ander lid van de Club van 100 overhandigd worden. Dat is natuurlijk een perfect fotomoment. Daarna is het de bedoeling dat je dit bordje doorgeeft aan iemand anders die ook lid wordt van de Club van 100. Het nieuwe lid herhaalt dat weer en zo verder. Een lid brengt een lid aan. Daarmee hopen wij op een sneeuwbaleffect.”

Tijdens de Beursvloer Hollands Kroon werd de Club van 100 van de Hollands Kroonse Uitdaging officieel gelanceerd. Zie onderstaande bijdrage van Regio Noordkop waarin penningmeester Ben Tops het principe haarfijn uitlegt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button