Hollands Kroon

Gymvereniging Wieringen vult kas bij kom in de kas-dag

Advertentie:

Middenmeer – Het was zaterdag 6 april Kom in de kas-dag. Vele kassen openden hun deuren, waaronder CombiVliet in Middenmeer. Gymvereniging Wieringen verzorgde de consumpties en spekte daarmee de clubkas.

Bij CombiVliet kon iedereen eens meekijken hoe de tomaten groeien, verzorgd, geoogst en verpakt worden. Ook was er te zien wat er verder bij de groei van de tomaten komt kijken: ECW Energy, Ennatuurlijk Aardwarmte en CHP support waren ook aanwezig en lieten zien waar de energie, warmte en water vandaan komt voor de groei van de tomaten. Ook andere glastuinbouwers waren aanwezig met producten die geteeld worden op Agriport. Het werd een goed bezochte dag.

Voor dit evenement zocht de organisatie naar een vereniging uit de buurt die de bezoekers koffie, thee, limonade en iets lekkers wilde verkopen. De opbrengst van de consumpties kwam volledig ten goede aan de clubkas van deze vereniging. Deze vraag werd uitgezet via de Hollands Kroonse Uitdaging. Hier kwamen meerdere reacties op binnen. Gymvereniging Wieringen was de eerste van meerdere verenigingen die op deze kans reageerde. Zij mochten daarom deze opdracht uitvoeren.

‘Prima samenwerking’
Het werd ook voor hen een goede dag. Vele bezoekers kochten een consumptie, waarbij vooral de zelfgebakken taarten en cakes in de smaak vielen. De klus werd met plezier geklaard en de samenwerking met de organisatie verliep op alle vlakken prima. Gymvereniging Wieringen ging met een goed gevulde kas naar huis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button