Den Helder

Inschrijving voor avondvierdaagse Julianadorp geopend

Advertentie:

Julianadorp – Het inschrijfformulier voor de avondvierdaagse van Julianadorp 2024 is geopend. De vierdaagse wandeltocht duurt van maandag 13 tot en met donderdag 16 mei. De organisatie verwacht minstens duizend deelnemers.

De deelnemers kunnen kiezen voor een route van vijf, tien of vijftien kilometer. De start is vanaf MFC ’t Dorpshuis aan Middelzand 3504 in Julianadorp. Geïnteresseerden kunnen zich tot 12 mei 23:59 uur via een online formulier inschrijven. Dit kan individueel of per school of vereniging. Aanmelding is ook mogelijk op maandag 13 mei, vlak voor de start, via een bankoverschrijving. Voor meer informatie kan via de mail contact worden opgenomen met info@avdjd.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button