Sport

Voetbaloverzicht Noordkop: Winkel verslaat Geel-Zwart, punt voor JVC

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – Vele amateurvoetballers uit de Noordkop trokken zondag weer hun voetbalschoenen aan. Zo pakte Winkel de volle buit tegen Geel-Zwart en hield JVC een punt over aan de wedstrijd tegen Saenden. Onderstaand een overzicht van een aantal amateurwedstrijden uit de regio.

JVC – Saenden: 1-1
Het duel tussen JVC en Saenden in de tweede klasse werd een aantrekkelijke. Na voorbereidend werk van Jordy Bos zette Rik Schop in de tiende minuut al de 1-0 op het scorebord. Na een half uur kwam de Zaanse tegenstander op gelijke hoogte. Aanvoerder Bart Clemens had daarna pech dat zijn harde schot geen doel trof, terwijl doelman Colin Hondorp aan de andere kant voorkwam dat Saenden scoorde. Later werd er nog een treffer van Schop afgekeurd wegens buitenspel, waardoor het 1-1 bleef. JVC wacht zondag 14 april een uitwedstrijd tegen Schagen United.

DWOW – Grasshoppers: 1-2
Het blijft moeizaam gaan met DWOW, dat opnieuw verloor in de derde klasse. Ondanks dat was trainer Gregory van Sauers wel blij met het vertoonde spel. Grasshoppers kwam te makkelijk op voorsprong, maar door de sterk spelende Tom Bink werd het gelijk. Tien minuten voor het laatste fluitsignaal zette de bezoekers de eindstand op het scorebord: het lukte DWOW niet meer om terug te komen.

Winkel – Geel Zwart: 2-0
Winkel heeft in de vierde klasse met 2-0 gewonnen van Geel-Zwart. In de eerste helft was de thuisploeg al veel sterker, maar het lukte ze maar niet om te scoren. Door de sterk spelende Rick Fijnheer werd het 1-0. Jeroen Smit stelde de zege veilig door de 2-0 te maken. Winkel speelt zondag 14 april een uitwedstrijd tegen Succes.

Hugo Boys – Nieuwe Niedorp: 4-0
Een slechte dag voor Nieuw Niedorp in de vierde klasse. De Noordkoppers lieten in de eerste helft zeer slecht spel zien en konden aanvallend weinig creëren. In de rust volgden een aantal omzettingen in het team, waarna het spel van Nieuwe Niedorp beter werd. Desondanks wist Hugo Boys nog twee keer te scoren en de eindstand op 4-0 te bepalen. Nieuwe Niedorp speelt zondag zondag 14 april thuis tegen het sterke Con Zelo.

CV Wieringermeer – Jisp: 5-2
Het lijkt er op dat CV Wieringermeer in de vijfde klasse weer in haar oude vorm komt. De nieuwe trainers Ko Kempeneers en Eric de Gier brengen rust in het team. Door Lex Zeeman werd het al in de openingsfase 1-0 en even later kon Kevin de Bruin de score op 2-0 brengen. Door Justin Voorsluijs werd het duel na twintig minuten al beslist. In de tweede helft bleef CV Wieringermeer onbetwist de sterkere. Door de Bruin en het jonge talent Alex van Lunteren werd de eindstand op 5-2 bepaald. De komende week is CV Wieringermeer vrij van verplichtingen.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button