Den HelderZakelijk

Contactloos handen desinfecteren dankzij samenwerking Zeestad Staal en KeyKeg

Advertentie:

Den Helder – In de strijd tegen corona hebben supermarkten al veel maatregelen genomen. Er is een deurbeleid, werknemers dragen hesjes, winkelwagens worden gedesinfecteerd en zijn ook verplicht.

Iedereen is druk in de weer met handen wassen. De meeste mensen wassen hun handen na het boodschappen doen, maar nu kan het ook voor het winkelen. AH Boonstra in de Meeuwenstraat heeft direct ja gezegd tegen de handige oplossing die lokaal werd bedacht, door ZeeStadStaal en KeyKeg. Door middel van een speciale kraan met precieze sensortechnologie. Dat maakt hygiënisch en contactloos gebruik mogelijk. De unit is gekoppeld aan een Keg van 20 liter, wat goed is voor wel 20.000 doseringen.

Klanten kunnen zo hun handen desinfecteren voor het boodschappen doen. Dit geeft een veilige omgeving voor klant en werknemer. De kraan is eenvoudig te onderhouden dankzij de duurzame chroomlaag. De presentatie van deze kraan was vrijdag 8 mei bij AH Boonstra in de Meeuwenstraat. Uiteraard kunnen ook andere bedrijven en organisaties zich melden voor deze oplossing.

Meer informatie is te vinden via deze link.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button