Den HelderJeugd

Ruimtenet De Schooten toch vervangen

Advertentie:

Den Helder – De klimnetten van het zogenoemde ‘ruimtenet’ in het Van Der Vaartplantsoen in De Schooten zijn in augustus 2019 om veiligheidsredenen weggehaald. Na 22 jaar dienst voldeed het toestel niet meer aan de veiligheidsnormen en was het destijds nog de vraag of het speeltoestel vervangen kon worden.

Op dit moment is door de gemeente de aanbestedingsprocedure gestart om het ruimtenet te vervangen. De vervanging van het toestel is mogelijk gemaakt met budget dat beschikbaar is gesteld vanuit Nieuw Perspectief. De plaatsing van het nieuwe net wordt nog dit jaar verwacht, namelijk in oktober 2020.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button