112

Weer autobrand in de Visbuurt

Advertentie:

Den Helder – De politie kreeg in de nacht van vrijdag op zaterdag, rond 00.30 uur, een melding van een voertuigbrand in de Jan in ’t Veltstraat. Ter plaatse bleek een personenauto in brand te staan. Deze auto stond dicht tegen een gevel aan.

De brandweer heeft de brand geblust. Door de hitte van de brand is ook schade aan de woning ontstaan. De eigenaar heeft aangifte gedaan, deze gaf aan met niemand problemen te hebben.

De politie is op zoek naar getuigen. Van enkele personen zijn al beelden van deurbelcamera’s ontvangen en/of gezien. Ook iets gezien of gehoord rond dit tijdstip? Buurtbewoner en in bezit van camerabeelden die kunnen helpen bij het vinden van daders? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844, registratienummer 2021092642.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button