Den HelderUitgaan

Goed bezochte stekkenmarkt bij ATV Texelstroom

De vlag uit voor de gezellige stekkenmarkt (DHfoto)
Den Helder- De stekkenmarkt van ATV Texelstroom werd zaterdag goed bezocht. Al voor de opening scharrelde menigeen rond om het aanbod van het jonge plantengrut te bekijken. “De drukte ging de hele ochtend door en ’s middags zijn we zelfs een uurtje eerder gestopt, omdat bij alle kramen met plantgoed al uitverkocht was”, aldus mede-organisator Aad van de Laar.

Aan een schatting van het aantal bezoekers dat de markt bezocht heeft wil de organisatie zich niet wagen. “Het was een druk bezochte stekkenmarkt”, aldus Van de Laar. Bij de kantine en sommige kramen waren lekkere dingen verkrijgbaar. En eerlijk is eerlijk, op het terras bij het clubgebouw met een lekker biertje in het zonnetje was het goed toeven. Het kleine parkeerterrein werd door de vriendelijke verkeersregelaars steeds gevuld en was hij vol, dan werd je doorverwezen naar een alternatief. Zelfs de fietsers konden prima file parkeren bij het terrein.

De Groene Stek had veel stekkies mee en heeft zelfs nog extra opgehaald (DHfoto)
Het volkstuinencomplex aan de Texelstroomlaan lag er prachtig bij in het zonnetje. Het goede onderhoud aan het complex valt elke keer weer op. Wie zijn Stekkies binnen had kon ook nog even een mooie wandeling maken over het terrein. Leuk om te zien dat geen enkele tuin hetzelfde is. Bij de één ligt de nadruk wat meer op recreatie met een kleine moestuin, bij de ander staat de tuin helemaal vol met al dan niet vergeten groentes.

Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 0223-630461.

Wellicht ook interessant

Back to top button