Hollands KroonUitgaan

Ouderwets gezellige tuinmarkt in Hippolytushoef

Adverentie

Hippolytushoef – Het was na twee jaar weer een gezellige ouderwetse tuinmarkt in het centrum van Hippolytushoef. Voor de organisatie was het weer even buffelen, maar het was weer zeer geslaagd.

“Het heeft heel wat voeten in aarde gehad om alles weer op poten te zetten. Het is ook een hele klus om iedereen een goede plaats te bieden, maar het is gelukt en wij zijn nu al bezig om het volgend jaar nog beter te doen”, aldus Silvia Mentz van Bloemennis. Er waren niet alleen planten en bloemen te verkrijgen, maar ook groenten, kaas, speelgoed, kleding en je kon even uitrusten met een bakje koffie op een terras. Een aardige diversiteit aan producten dus. De meeste winkels hadden zondag ook hun deuren open staan.

Het mocht dan Moederdag zijn, de verkoop van bloemen verliep prima, het weer was lekker en de bezoekers waren enthousiast over het aanbod. De volgende festiviteit is de Hippofeestweek, die is van donderdag 26 mei tot en met zondag 29 mei. Deze dagen worden zeer goed bezocht doordat er veel verschillende activiteiten zijn gepland. Het is de bedoeling dat ook het bekende ringsteken rondom de kerk weer terug keert.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button