Uitgaan

Training hygiënecode bij MEE & de Wering

Den Helder – MEE & de Wering organiseert dinsdag 16 mei een training hygiënecode (HACCP). De bijeenkomst is bedoeld voor vrijwilligers die tijdens hun werk binnen een buurthuis, (sport)vereniging stichting of club verantwoordelijk zijn voor bar –en/of caterings werkzaamheden. Er is plaats voor twaalf deelnemers.

Hygiëne heeft de hoogste prioriteit als er gewerkt wordt met levensmiddelen. De HACCP hygiënecode is een certificeringmethode om de veiligheid en hygiëne te waarborgen. Tijdens deze scholing leren de vrijwilligers alles over de Hygiënecode HACCP. Niet alleen de inhoud van deze code komt aan bod, ook de regels ervan. Na de scholing weet de vrijwilliger hoe de methode HACCP werkt, hoe het moet worden toegepast in de praktijk en wat te doen als er met levensmiddelen gewerkt wordt.

Dit is een voorziening vanuit de gemeente. De eigen bijdrage is € 10 per persoon (inclusief koffie & thee). In sommige gevallen kan dit vergoed worden door de eigen organisatie, neem hierover vooral contact op. Aanmelden kan tot en met 12 mei via de website of via een mail naar vrijwilligersacademie@meewering.nl. Deze cursus is uitsluitend voor vrijwilligers in of uit de gemeente Den Helder. De cursus vindt dinsdag 16 mei van 09:15 tot 12:15 uur plaats op het ROC Kop van Noord-Holland locatie Kievitstraat 31, 1781 ZA  Den Helder.

Toon meer

Nadia Krijns

Nadia is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Julianadorp. Ze is bereikbaar via nadia@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button