Uitgaan

Floortje organiseert garage sale voor het goede doel

Advertentie:

Hollands Kroon – Floortje van Opstal organiseert 11 mei een garage sale in Middenmeer, Slootdorp, Wieringerwerf en Kreileroord. De 35-jarige inwoonster van Middenmeer doet dit om geld op te halen voor Stichting Crohn en Colitis. “Genezing is nog niet mogelijk, onderzoek is dus erg belangrijk en noodzakelijk!”

Inwoners van de deelnemende dorpen kunnen zich inschrijven via de website van garage sale Hollands Kroon. Na aanmelding kunnen zij hun spulletjes verkopen vanuit hun garage, huis, voortuin of erf. Iedere deelnemer ontvangt een ballon en deelnameposter met op deze poster een QR-code om deelname kenbaar te maken. “Wij verzoeken u deze goed zichtbaar bij uw adres te plaatsen, ook alle deelnemende adressen zijn terug te vinden op deze website”, vertelt Floortje.

Organisator Floortje kampt zelf al jaren met gezondheidsproblemen, waaronder de ziekte van Crohn. “Omdat ik voor veel medicatie allergisch ben, zijn de behandelopties soms zoals het zoeken naar een speld in een hooiberg”, vertelt ze. “Dagelijks kamp ik met extreme vermoeidheid, buikpijn en gewrichtsklachten, waardoor mijn dagen soms lastig door te komen zijn.

Lotgenoten helpen
Om meer onderzoek te kunnen doen naar de ziekte, nieuwe medicatie en behandelingen, hoopt Floortje middels deze dag bekendheid te creëren en een mooi bedrag op te halen voor de stichting Crohn en Colitis. “Zodat niet alleen ik, maar mijn lotgenoten hopelijk ook een stukje levensenergie terug kunnen vinden!” De garage sale duurt 11 mei van 09:30 tot 15:30 uur. “Of u nu uw garage openstelt, uw kinderen op een kleedje buiten zitten, u als ondernemer uw producten wil aanbieden; iedereen is van harte welkom om op zijn of haar manier deel te nemen op hun eigen adres.”

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button