Uitgaan

Nieuwe data voor de mobiele pumptrack in Wieringerwerf en Warmenhuizen

Advertentie:

Wieringerwerf/Warmenhuizen – In samenwerking met The Pump Factory had Team Sportservice begin april een mobiele pumptrack naar de Noordkop willen halen. Helaas werkte het weer niet mee en ging de pumptrack op beide dagen niet door. Team Sportservice en The Pump Factory hebben nieuwe datums gevonden: de mobiele pumptrack keer op 23 mei terug naar Warmenhuizen en 24 mei naar Wieringerwerf. Zo kan iedereen toch de kans krijgen om de wereld van pumptrack te ervaren.

Tussen 10:00 uur en 11:00 uur zijn de jongste deelnemers, van twee tot vier jaar, uitgenodigd om met loopfietsjes de pumptrack te verkennen. Later op de dag, van 14:30 uur tot 16:00 uur, kunnen basisschoolkinderen vol energie de pumptrack eigen maken. Nadat de basisschoolkinderen de pumptrack eigen hebben gemaakt, krijgen middelbare scholieren de mogelijkheid om over de baan te crossen. Van 16:00 uur tot 17:30 uur is er een vrije inloop voor hen.

De mobiele pumptrack staat op 23 mei bij IJsclub S.I.S. in Warmenhuizen, en op 24 mei bij DWOW in Wieringerwerf. Iedereen is welkom om zijn eigen fiets, stuntstep of skates mee te nemen en plezier te hebben op de pumptrack. Bovendien is de baan toegankelijk voor mindervaliden, dus iedereen kan meedoen.

Meer informatie
Geïnteresseerden die meer willen weten over de gratis Pumptrack kunnen de socials in de gaten houden. Voor brandende vragen kan contact worden opgenomen met Joyce Bruinewoud via jbruinewoud@teamsportservice.nl of Elles Brouwers via ebrouwers@teamsportservice.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button