112

Politiehelikopter betrapt nachtelijke inbreker in Californiestraat in Den Helder

Advertentie:

Den Helder – De politie van Den Helder heeft in de nacht van dinsdag op woensdag een inbreker in de CaliforniĆ«straat op heterdaad betrapt. De hulpdiensten kregen melding van een persoon op het dak van een pand, waarop een politiehelikopter werd ingezet. Met de warmtebeeldcamera werd de dief eenvoudig gespot.

“Door ons is de omgeving afgezet en is de politiehelikopter ingezet”, meldt de Helderse politie op Facebook. “De heli kan vanuit de lucht middels de warmtebeeldcamera personen relatief eenvoudig spotten, zo ook vannacht.” De helikopter maakte kennelijk zoveel indruk dat de verdachte zelf van het dak kwam, waarna hij staande werd gehouden. Van een inbraak was (gelukkig) nog geen sprake. De persoon heeft een drietal bekeuringen gekregen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button