112

Betrapt met verlopen rijbewijs, 56 dagen de cel in

Advertentie:

Den Helder – Een 44-jarige man werd door de politie betrapt voor het rijden met een verlopen rijbewijs, maar mocht vervolgens de cel in. Hij bleek nog een gevangenisstraf van 56 dagen te moeten uitzitten.

Agenten zagen de man donderdag rond 17.00 uur rijden op de Koningdwarsstraat in Den Helder. “Toen wij hem bekeurden vanwege zijn sinds januari 2023 verlopen rijbewijs (dit kunnen wij controleren op onze telefoon) stond hij zo ‘strak’ dat onze vermoedens bevestigd werden door de speekseltest: Hij reed onder invloed van cocaïne en Amfetamine.”

Na de bloedafname op het bureau hadden de agenten nog een vervelende mededeling voor de man. Hij moest nog 56 dagen celstraf ondergaan. “Toeval of niet, ook dit was voor een drugs-gerelateerde zaak.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

2 reacties

  1. Deze man had meteen al vast gezet moeten worden eerste delict.
    Hoe is het mogelijk dat dezeman vrij rondloopt en rijd zonder rijbewijs.
    Met alle gevolgen van dien ,hij zal je maar aanrijden.

  2. Liefst als vuil ruimer / papier prikker inzetten in de stad. Gratis kost en inwoning met gemeenschapsgeld is te gek voor woorden! Moeten veel harder worden met dit soort mensen!

Wellicht ook interessant

Back to top button