Hollands KroonSport

JuRo Unirek/VZV vol ambitie

’t Veld – VZV Handbal gaat vol ambitie aan de Handbalcompetitie 2020-2021 beginnen. Ard de Ruiter die afgelopen seizoen met de talenten van VZV Dames 2 promotie naar de Eerste Divisie wist te bewerkstelligen is door het VZV bestuur als Manager aangesteld.

In Sporthal ’t Zijveld is een geheel nieuwe Sportvloer aangebracht waarmee VZV Handbal de ambitie van de vereniging andermaal onderstreept om binnen afzienbare tijd ook in de zaal Landskampioen te worden. In 1982 is dat door het Eerste Damesteam ook al eens gepresteerd, in Ridderkerk wist ‘t VZV team het NK Veldhandbal in de wacht te slepen. Bij JuRo Unirek/VZV heeft Kim Molenaar afscheid genomen en is naar concurrent VOC verhuisd en is Florance Kos gestopt.

Verder is de selectie van Rolf Schulte in tact gebleven en hebben er nog geen mutaties plaatsgevonden. Ook de kantine en de keuken van Sportcentrum VZV zijn volledig gemoderniseerd en wordt het kantine gebeuren verpacht aan Willem Sasja en Jeroen.
Het zijn de eerste en nieuwe pachters nadat VZV als vereniging de kantine zelf met vrijwilligers heeft geëxporteerd, bovendien heeft dit Trio al de nodige ervaring opdat gebied.
Zeer binnenkort wordt de volledig gemoderniseerde kantine in gebruik genomen en worden bezichtigd en kan er met de ambitieuze pachters kennis gemaakt worden.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button