112

Brand op vissersboot in haven Den Oever

Den Oever – Tijdens werkzaamheden is dinsdagochtend rond 10.40 uur brand ontstaan in een vissersboot die in de haven van Den Oever lag. In de boot was het bedrijf Sandfirden Technics aan het werk. Ze waren bezig door middel van een snijbrander een gat te maken in de romp van het schip voor de afvoer van water.

Tijdens het werk met de snijbrander zijn enkele doeken in brand gevlogen die op een werkbank lagen, waarna het voor de werklui niet meer veilig was om aan boord te blijven of een eventuele bluspoging te doen. Ze hebben meteen het schip verlaten in afwachting van de brandweer. Doordat de locatie van de brand omringd was door stalen muren kon de brand zich niet verder uitbreiden en is het schip gespaard gebleven.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button