Den Helder

Het FUNdament zoekt gastvrouw/heer

Adverentie

Den Helder – Consuminderhuis Het FUNdament mag weer open en er worden steeds meer activiteiten georganiseerd. Daarom zijn zij opzoek naar een gastvrouw of -heer. De vacature is op vrijwillige basis en een gastheer/vrouw is onder andere verantwoordelijk voor het schenken van koffie en thee.

Daarnaast vangt de gastvrouw/gastheer de bezoekers op en is in staat iets te vertellen over Het FUNdament. Ook lichte huishoudelijke taken vallen in het takenpakket. De tijden zijn in overleg en kunnen zowel overdag als ’s avonds zijn. Affiniteit met consuminderen is leuk, maar geen vereiste.

Mensen die interesse hebben kunnen een mail sturen naar hetfundament153@gmail.com. Meer informatie is te vinden via www.fundamentdenhelder.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button