Den Helder

Track One Studios opent in Den Helder

Den Helder – Track One Studios is in het centrum van Den Helder naast het NS-station gevestigd. Deze naam staat voor een muziekcentrum waar muzikanten als solist en als groep kunnen repeteren beter te worden in hun muziekbeoefening.

Het gebouw waarin Track One Studios is gehuisvest heeft de ingang aan de Boerhaavestraat en ligt direct naast het station waardoor het met OV bijzonder goed bereikbaar is. Ook parkeren voor de deur, wel in de blauwe zone, is geen enkel probleem.

Voorzieningen
In de oefenruimte is een volledige back line te vinden. De ruimte is 35 vierkante meter en heeft een goede akoestiek. Er zijn goede voorzieningen zoals een keuken, toilet, koelkast, lounge en sfeerverlichting waardoor het verblijf in alle opzichten comfortabel is.

De oefenruimte is dagelijks van 09.00 tot 23.00 uur beschikbaar. Het tarief voor een dagdeel is €20,- vast en €5,- per persoon. Hierin is alles meegenomen, inclusief gebruik van keuken. Scholieren en studenten betalen 25 procent minder als de groep ten minste voor driekwart uit scholieren of studenten bestaat.

De eerste sessie bij Track One Studios is voor iedereen gratis. Meer informatie via www.trackonestudios.nl. Boeken kan via 0651283157.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button