Cultuur/NatuurDen HelderUitgaan

Kunstlezing Michelangelo in School 7

Advertentie:

Den Helder – De culturele lezingen bij de bibliotheken hebben de afgelopen twee jaren online plaatsgevonden. Op 22 juni is het tijd voor een lezing op locatie in Bibliotheek School 7. Krzysztof en Wouter van Bureau Boeiend verzorgen dan een lezing over kunstenaar Michelangelo.

Michelangelo was één van de belangrijkste kunstenaars van de Italiaanse Renaissance. Zijn fresco’s zijn een hoogtepunt in de westerse kunstgeschiedenis en beïnvloeden kunstenaars tot op de dag van vandaag. Als architect werkte hij mee aan de bouw van de Sint-Pieter in Rome. Deze lezing neemt de luisteraars mee op reis langs het omvangrijke oeuvre van de kunstenaar.

Kaarten zijn voor 7,50 euro te koop via www.kopgroepbibliotheken.nl. De prijs is inclusief een kopje koffie of thee in de pauze.

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button