Cultuur/NatuurKop van Noord-Holland

Leerkrachten uit de Noordkop zoeken sponsoren tegen seksueel misbruik

Advertentie:

Noordkop – Drie leerkrachten uit de Noordkop doen mee aan de Mudraise. Een hardloopwedstrijd voor het goede doel, georganiseerd door International Justice Mission. Op zaterdag 11 juni springen Ilona Veen (Aloysiusschool Schagen), Britt Lesterhuis (De Kameleon Julianadorp) en Danny Bovenkerk (Windwijzer Den Helder) in de modder om geld op te halen voor Liana, een slachtoffer van seksueel misbruik.

De wereldwijde organisatie International Justice Mission strijd voor de rechten van arme mensen, voornamelijk op het gebied van geweld, slavernij en mensenhandel. Het team bestaat uit bijna duizend advocaten, undercovers, maatschappelijk werkers en andere professionals. Mensen zoals Liana zijn slachtoffer van seksueel misbruik. Zij worden misleid, mishandeld en misbruikt. Ilona, Britt en Danny willen geld ophalen voor International Justice Mission om mensen zoals Liana te helpen.

Meer info of doneren: https://mudraise.nl/teachers-for-liana/donate

Toon meer

Klaas Omta

Klaas Omta is, in het kader van een landelijk samenwerkingsproject tussen lokale en regionale omroepen en de NOS, namens de NOS werkzaam bij Regio Noordkop als algemeen verslaggever. Hij is bereikbaar via klaas@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button