Ingezonden

Oscar Autoverhuur blijft verder uitbreiden met vestigingen in de Kop van Noord-Holland

Adverentie

De kop van Noord-Holland is een van de mooiste streken in ons lage landje. Hier heb je statistisch de meeste uren zon, en vind je de mooiste stranden en de leukste hotels aan de Nederlandse kust. En dat trekt natuurlijk bezoekers aan. Velen daarvan komen met de trein. Maar die willen ook wel meer dan alleen maar zon, zee en zand. Sinds kort kunnen ze hier ook gebruikmaken van de goedkope en betrouwbare Oscar Autoverhuur.

Maar autoverhuur is zeker niet alleen bedoeld voor toeristen. Ook de plaatselijke inwoners van de Kop kunnen nood hebben aan een huurwagen. Niet iedereen beschikt over een eigen auto. En bij Oscar kun je terecht voor korte en lange termijnhuur, en dat voor de beste prijzen.

De Oscar verhuurpunten in Den Helder en Schagen

In Schagen tref je Ursum Barten waar je auto’s kunt huren met de voorwaarden van Oscar Autoverhuur. Ook het autobedrijf Tineke Groet uit Schagen maakt deel uit van de Oscar-familie. Auto Groet heeft ook in Den Helder een vestiging, en ook daar verhuren ze de wagens van Oscar. En als extra informatie geven we nog mee, dat er ook een Oscar verhuurpunt in Julianadorp is.

Verspreid over de twee vestigingen wordt bij Groet Auto een totaalservice voor auto’s aangeboden. Er zijn enkele A-merken die nieuw verkocht worden. Peugeot, Opel, Mazda en Hyundai staan in de showroom. Groet biedt ook een mooie serie aan betaalbare jonge tweedehandswagens aan. Er is een werkplaats voorzien van alle moderne technologieën en een bandencentrale. Het bedrijf heeft ook nog een tankstation met annex carwash. Ze hebben kortgeleden deze service nog aangevuld met hun Oscar verhuurpunten. Zelf hebben ze er een passende slogan voor bedacht: Groet Auto, Rijplezier begint hier!

Wat is het geheim achter de goedkope prijzen van Oscar?

Op de eerste plaats valt het op dat er steeds meer Oscar verhuurpunten openen in Nederland. Bij de start waren het er ongeveer dertig, het doel van het bedrijf is om op minimaal 200 locaties Oscar wagens te verhuren.

Dat kunnen ze alleen maar verwezenlijken door partnerschappen aan te gaan met andere, al bestaande, autobedrijven. Door gebruik te maken van de gebouwen van deze partners kan Oscar de dagelijkse uitgaven laag houden. Geen huur, geen nutsvoorzieningen en geen personeel. En dat kun je merken aan de prijs die voor de huurwagens wordt aangerekend.

Je kunt bij Oscar in de Kop van Noord-Holland al een klein model Peugeot huren vanaf € 31 per dag. Er zijn ook stadswagens en middelgrote meer luxueuze modellen zoals de Peugeot 2008. Maar ook voor dit laatste model betaal je niet meer dan € 40 per dag. De grotere gezelschappen kunnen met zes of zelfs met negen personen op pad gaan. En zelfs de Peugeot Boxer personenbus met negen plaatsen, heb je al vanaf € 101 per dag. De verzekering en de eerste 100 kilometer zijn in de prijs inbegrepen.

Toon meer

Reclame Regio Noordkop

Bovenstaand bericht is aangeleverd aan Regio Noordkop en voor plaatsing is betaald. Regio Noordkop is niet verantwoordelijk voor aard en inhoud van het bericht. Vragen over bovenstaand of soortgelijke berichten? Mail naar hoofdredactie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button