Hollands Kroon

Quest Medical Imaging is partner van de Hollands Kroonse Uitdaging

Advertentie:

Wieringerwerf – De Hollands Kroonse Uitdaging is voor haar bestaan afhankelijk van partners. Bedrijven en organisaties die de maatschappelijke waarde inzien en daar een bijdrage aan willen leveren. Dit zijn de Club van 100, vrienden en founders. Quest Medical Imaging, met het hoofdkantoor in Wieringerwerf, is één van de vrienden van de Uitdaging.

Quest Medical Imaging produceert geavanceerde camerasystemen voor medische toepassingen. Quest maakt voorheen onzichtbare informatie zichtbaar. In het bedrijf in Wieringerwerf werken veel mensen uit de regio. De verbondenheid hiermee vertaalt zich in de ondersteuning van de Hollands Kroonse Uitdaging. Met deze ondersteuning kan de Uitdaging zich blijven inzetten voor het welzijn binnen Hollands Kroon.

Op de foto is de overhandiging van het bijbehorende schildje aan Simon Hirschfeld, managing director van Quest Medical Imaging, door Edwin Wittink, manager van de Hollands Kroonse Uitdaging, in beeld.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button