112

Onder invloed cocaïne; auto in de Texelse sloot

Advertentie:

Texel – De bestuurder van een auto eindigde vrijdagavond rond half elf met zijn voertuig op de kop in de sloot op Texel. De man bleek onder invloed van cocaïne

De hulpdiensten reden naar de Zaandammerdijk in De Waal. Een bestuurder is met zijn auto van de weg geraakt en op zijn kop in de sloot te stilstand gekomen. De auto, met daarin drie personen, kwam vanuit de richting van de Schorreweg, waar de bestuurder in de bocht de macht over het stuur verloor en van de weg raakte. De drie inzittenden wisten zelf het voertuig te verlaten.

Bij een drugstest en blaastest, afgenomen door de ter plaatse gekomen politie, bleek dat de bestuurder van het voertuig onder invloed van cocaïne achter het stuur zat, zo laat de politie weten. De bestuurder van het voertuig is aangehouden en door de politie overgebracht naar het bureau. De politie heeft de zaak in onderzoek. Een bergingsbedrijf heeft de auto afgevoerd.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button