Den Helder

CityMarketing brengt verhalenpodcasts over Den Helder

Den Helder – Sluit je ogen en beleef Den Helder door je oren en je gedachten. In opdracht van Citymarketing Den Helder heeft VanVerhalen een 7-delige podcast gemaakt over de mooiste verhalen van Den Helder.

Tijdens de twintig minuten durende afleveringen wordt een typisch Helders onderwerp uitgelicht. De Stelling, marine, natuur, kunst & cultuur, oorlogsgeschiedenis, architectuur en natuurlijk de iconen van de stad komen aan bod. Elke aflevering wordt met Helderse gasten gesproken over de verschillende onderwerpen en bezienswaardigheden waar zij mee te maken hebben.

Florine en Thijs nemen de luisteraar mee langs talloze mooie plekken met spectaculaire verhalen die Den Helder rijk is. Interessant voor jong en oud, inwoners en niet-inwoners van Den Helder. Vanaf 8 juli gaat er zeven woensdagen lang om 12.00 uur een nieuwe podcast live, te beluisteren via vanverhalen.nl of denhelder.online/podcast-den-helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button