Hollands Kroon

Banenmarkt bij de Wironruiters

Hippolytushoef – Paardrijvereniging de Wironruiters in Hippolytushoef organiseert een banenmarkt. Deze wordt gehouden op zaterdag 17 september van 12:00 tot 16:00 uur in de kantine van de Wironruiters aan de Lonjeweg 2. Het wordt een markt waar bedrijven zichzelf naamsbekendheid geven, hun maatschappelijke betrokkenheid tonen en waar ze nieuwe collega’s kunnen werven.

De eerste werkgevers hebben zich al gemeld, maar om er een nog groter succes van te maken, zijn nog meer bedrijven welkom. De bedrijven die zich hebben gemeld zijn: Schouten Techniek, HGG Profiling Equipment, HGG Profiling Contractors, Agros, Covebo, Microsoft, Installatiewerk Noord-Holland, Werken bij Samen, ‘s Heerenloo, Sportservice Schagen Hollands Kroon en Abuco.

Veel mensen willen graag “aan de bak”, maar waar is die ene leuke baan? Veel bedrijven kampen met personeelstekorten. Om deze partijen laagdrempelig met elkaar in contact te brengen, bedachten de Wironruiters een banenmarkt. Dan zullen verschillende bedrijven zich laten zien, maar misschien nog wel belangrijker wat zij te bieden hebben aan belangstellenden die op zoek zijn naar een baan.

Aanmelden
Bedrijven die ook aanwezig willen zijn. Dat kan voor €250,-. Aanmelden voorzitter@wironruiters.nl.

De opbrengst van het stageld voor deze banenmarkt zal de vereniging gebruiken voor het opknappen hun “bak”. De wens is om de zandbodem te voorzien van vlokken/ vezels, waardoor er meer schokdemping komt, een betere waterhuishouding en een verbetering van de stabiliteit. Dit maakt dat de paarden minder risico lopen op blessures en hun baasjes meer plezier beleven in het bezoeken van de accommodatie. De vereniging ziet het opknappen als een belangrijke stap in de toekomstbestendigheid.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button