Overige

Informatieavond over huidkanker

Den Helder – De afdeling dermatologie van Noordwest Ziekenhuisgroep organiseert op woensdag 13 juli een informatieavond over huidkanker. De informatieavond vindt plaats van 19:30 tot 21:30 uur in de Zr. Kueterzaal, locatie Den Helder. De zaal is open vanaf 18:30 uur en de toegang is gratis.

Dermatoloog dr. M. Gaastra, vertelt deze avond over de veranderingen die moedervlekken kunnen ondergaan, waardoor ze kwaadaardig kunnen worden en de verschillende behandelmethoden. Ook krijgen de aanwezigen informatie over hoe de huid het beste kan worden beschermd en gecontroleerd. Er is ruim de gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden
Om deze bijeenkomst bij te wonen is aanmelden noodzakelijk. Dit kan via telefoonnummer 0223 696904 of via infoDermatologie@nwz.nl. Vermeld in de mail naam, telefoonnummer en aantal personen die komen. Bij een verhindering wordt afmelden op prijs gesteld.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button