Uitgaan

Zomerconcert in de Ontmoetingskerk

Advertentie:

Julianadorp – Henk van Kuijk en het zangduo Jet en Eef treden zondag 10 juli op in de Ontmoetingskerk. Aanvang 14:30 uur. De Helderse Troubadour Henk van Kuijk brengt, voor de negende keer, zijn luisterliedjes in deze kerk, met bijbehorende verhalen. Die zullen actueel zijn, over de voorbije Coronatijd en over de verwoestingen in de Oekraïne. Henk heeft daar contacten daar. Ook gaf Henk les in liedjes schrijven in Litouwen. Er is ook humor en er kan worden meegezongen met het Lied van de Lange Jaap. Dit lied is door zeven Nieuwediepers geschreven en beleeft zijn première in Julianadorp.

Jet en Eef zijn twee vriendinnen die elkaar gevonden hebben in de muziek. Zij vormen sinds enkele jaren een zangduo en treden vaak op in verpleeghuizen, voor de Zonnebloem en voor veel vrouwenverenigingen. Beiden organiseren ook huiskamerconcerten voor vriendinnen, familie en alles wat er op hun pad komt. Het zangduo zingt meestal liedjes uit de jaren 60, maar ook Nederlandse meezingers. Voor komende zondag is een mooi repertoire uitgezocht dat past in de Ontmoetingskerk. Mooie Ballads en Nederlandse liedjes die o.a. met vrede en vriendschap te maken hebben.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button