Hollands KroonVideo

Interesse in duurzaamheid op ‘Dag van de Toekomst’ neemt toe (video)

Advertentie:

Wieringerwerf – Enkele honderden bezoekers wisten de weg te vinden naar de boerderij van de familie de Graaf aan de Oosterterpweg waar voor de tweede keer de ‘Dag van de Toekomst’ werd gehouden.

Op het terrein stonden tientallen stands waar je allerlei informatie kon vinden over duurzaamheid voor onder andere je huis, tuin of auto.
Een dag vol plezier en duurzame inspiratie voor het hele gezin. Je kon je laten restylen met tweedehands kleding door een echte stylist, je eigen bijenhotel bouwen, een waterstofauto bekijken en gratis meedoen met groene Bingo.

Marbel de Graaf van het bedrijf ‘Leven van de Wind’ waar deze dag werd gehouden vertelde over hun eigen windmolen en je mocht de binnenkant bekijken. Een leerzame dag voor iedereen die hoogst waarschijnlijk volgend jaar een vervolg zal krijgen.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button