Hollands Kroon

Lunch bij Amsteldiepdijk geannuleerd, alternatieve viering gepland

Advertentie:

Hollands Kroon – De geplande lunch op de Amsteldiepdijk van 7 juli is niet doorgegaan. Deze bijeenkomst was bedoeld als onderdeel van de viering van 100 jaar Zuiderzeewerken in Hollands Kroon. De gemeente heeft besloten de voorbereidingen te staken door problemen met het verkrijgen van de nodige vergunningen voor verkeersveiligheid en ecologie.

Wethouder Robert Leever heeft aangegeven dat de gemeente nu kiest voor een andere aanpak om financiële risico’s te vermijden. Deze beslissing biedt meer ruimte voor lokale initiatieven. Hoewel de fysieke bijeenkomst is geannuleerd, zal de gemeente de historische mijlpaal van 100 jaar geleden op 31 juli 2024 nog steeds herdenken. Dit zal onder meer gebeuren via sociale media, een speciale videoclip en een filmpje dat de geschiedenis van de Amsteldiepdijk belicht.

Toon meer

Hans Boskeljon

Hans Boskeljon is sinds mei 2023 politiek verslaggever voor Regio Noordkop. Hij richt zich uitsluitend op de politiek binnen de gemeente Hollands Kroon. In het verleden was hij onder meer werkzaam bij NRG en als wethouder in de gemeente Den Helder. Hans is bereikbaar via hans@regionoordkop.nl.

2 reacties

  1. Ach ja 7 wethouders is toch van de zotte.
    Wachtgeldregeling als ze stoppen en daar gaat je belastinggeld.
    Heerlijke naaierij daar en zeggen jouw vriend is mijn vriend duhhh.
    Het gayes gaat weer de boel financieel verkwanselen en projecten door de strot trappen waar niemand, dan alleen hun, op zit te wachten.
    Samen Actief is dus ook een fake partij zonder ballen.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button