Hollands KroonVideo

Video: Feest op de Haven van Middenmeer

Advertentie:

Middenmeer – Groot feest afgelopen weekend op zowel de haven met de feesttent als aan de Brugstraat met de kermis. In de tent aan de Havenstraat was het zaterdag groot feest geweest met de pubquiz en muziek van Dreamcast en was er een wijnyoga georganiseerd door Fysio & Fitness uit Middenmeer.

Zondag werd gestart met muziek van Creona en voor de kinderen was er een voorstelling van theater Gniffel. DJ Eric zorgde ’s avonds voor de muzikale omlijsting met als hoofdact Henk Wijngaard. Aan de Brugstraat stonden verschillende kermisexploitanten die alle dagen goede zaken deden.

“Alle dagen zijn weer super geslaagd en wij kijken alweer uit naar volgend jaar. Want dat er een negende keer gaat komen staat vrijwel vast”, aldus de voorzitter van het feestfestijn Annalies Strobos Hiemstra.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button