Cultuur/Natuur

Gratis theaterposters bij De Kampanje

Advertentie:

DEN HELDER – Een theaterseizoen eindigt voor de zomervakantie en elk jaar blijven er heel veel theaterposters over. Sinds twee jaar is er de mogelijkheid om deze poster gratis op te halen. “Toen gaven we ze weg onder de noemer ‘gratis kaftpapier’ maar we merkten dat ook niet-scholieren interesse hebben in de mooie posters.

Ze zijn bijvoorbeeld ook heel goed te gebruiken als origineel inpakpapier en (CKV-) leraren vroegen of ze de posters mochten gebruiken om hun lokaal mee op te leuken. En dan zijn er natuurlijk nog de fans van bepaalde acteurs of artiesten die graag een mooie plaat willen van hun idool.” Kortom, iedereen is welkom om de posters gratis op te halen.

Wanneer: 22 en 23 augustus vanaf 12.00 uur bij Restaurant Stoom. Neem er zoveel als je wilt, want er zijn er genoeg. Heb je een speciale voorkeur of wil je de mooiste posters? Zorg dan dat je meteen 22 augustus om 12.00 uur komt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button