112Hollands KroonVideo

Landgoed Hoenderdaell kapot van dood medewerker Roy: “Dit is onwerkelijk”

Advertentie:

ANNA PAULOWNA – De eigenaren van Landgoed Hoenderdaell, Robert en Agnes Kruijff, hebben geëmotioneerd gereageerd op het overlijden hun medewerker Roy. “Je was geliefd bij iedereen op het park”, schrijven zij in een Facebook-bericht. De 25-jarige medewerker van de groenvoorziening kwam dinsdag om doordat hij onder een grasmaaier terechtkwam.

Hij stond altijd klaar voor alle medewerkers, aldus de eigenaren van het landgoed namens alle medewerkers, vrijwilligers en bewoners. “Even maaien bij de roofvogels, schoffelen voor de entree of snoeien in de kas en altijd een lach op je gezicht.”

Lees ook: Ongeluk met grasmaaier werd jonge medewerker Landgoed Hoenderdaell fataal

Ook was Roy niet vies van hard werken in barre weersomstandigheden: “Slecht weer deerde je niet, het werk moest af.”

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button