Hollands Kroon

Menwedstrijd uitgesteld naar zondag

Adverentie

STROE – De Samengestelde Menwedstrijd Wieringen op Stroe die zaterdag zou worden gehouden is wegens de te verwachten slechte weersomstandigheden verplaatst naar zondag.

De organisatie betreurt het maar ziet geen ander mogelijkheid. Zij willen niet dat de deelnemers met de zware windstoten met hun trailer of vrachtwagen de weg op moeten met alle risico’s van dien.

Verder melden zij dat het vis eten op zaterdagavond wel door gaat. “Wij begrijpen het als er al andere plannen zijn voor de zondag, geef het even door als je niet komt. Dit mag via facebook, e-mail : tamarafloor@hotmail.com of een belletje 06-51159245”, aldus de organisatie. Starttijd is zondag gewoon om 12.00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button