Hollands KroonPolitiek

Openbaar fractieoverleg GroenLinks Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – GroenLinks Hollands Kroon heeft maandag 6 december een openbaar fractieoverleg, de aanvang is 19.30 uur. Iedereen is van harte welkom, de vergadering is digitaal. Belangstellenden graag vooraf aanmelden via groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl of lilianpeters@hollandskroon.nl.

Agenda
1. Opening, mededelingen
2. Insprekers, actuele onderwerpen
3. De onderwerpen van de raadsvergadering van 16 december 2021. Onder meer: maatwerkregeling recycle-tarief, verordening fysieke leefomgeving en enkele andere verordeningen, tweede bestuursrapportage 2021, bestemmingsplan Wieringerwerf Lelypark, omgevingsvergunning Nieuwesluizerweg 24 Slootdorp (uitbreiding Van der Stelt BV).
De volledige raadsagenda wordt geplaatst op hollandskroon.bestuurlijkeinformatie.nl/Calendar.
4. Wat verder ter tafel komt, rondvraag
5. Sluiting 22.00 uur

Uiteraard is het altijd mogelijk, bij verhindering of wie liever persoonlijk iets met GroenLinks wilt bespreken, om contact op te nemen met de fractie of het afdelingsbestuur via groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl. Desgewenst komen ze graag langs.

Informatie over activiteiten en standpunten zijn te vinden op facebook.com/GROENLINKS.HollandsKroon en op twitter @GLhollandskroon.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button