112

Auto vliegt van dijk en belandt in naastgelegen sloot

Advertentie:

Schagerbrug – Op de Westfriesedijk is op de nacht van zaterdag 7 naar zondag 8 augustus omstreeks 02.30 uur een auto in de sloot beland. De automobilist reed op de smalle dijk toen hij in een bocht rechtdoor schoot en vervolgens achterstevoren in een naastgelegen sloot tot stilstand kwam.

De twee inzittenden van het voertuig wisten er ongedeerd, maar met schrik in de benen en natte schoenen uit te komen en konden daarna de dijk opklauteren, waarna ze de hulpdiensten hebben gewaarschuwd.

Een bergingsbedrijf heeft de auto met een kraan uit de sloot getakeld. De bestuurder en bijrijder zijn lopend naar huis gegaan.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button