Den HelderVideo

Op stap met Jan 1 – De Helderse Dijk (video)

Den Helder – Jan de Boer is sinds maart de burgemeester van Den Helder. Om zijn stad beter te leren kennen is hij de afgelopen periode op stap geweest met enthousiaste inwoners. Zij toonden hem hun favoriete plekje in Den Helder of vertelden hem over hun hobby. Het resultaat is vanaf deze week te zien in de Regio Noordkop TV-serie: “Op stap met Jan, burgemeester ontdekt de mooiste plekjes van Den Helder”.

De eerste aflevering brengt hem naar misschien wel de bekendste plek in Den Helder: de dijk. Duursporter Sebastiaan Horn had de burgemeester uitgenodigd voor deze wandeling.

De tweede aflevering wordt zaterdagavond 14 augustus om 21.00 uur uitgezonden via Regio Noordkop TV. De dag erna is de uitzending beschikbaar via Youtube en deze site.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button