Jeugd

Introductieworkshop ‘Effectieve Leerstrategieën’ door stichting 4YoungTalent

Den Helder/Julianadorp – Een leerling doet hun best en leert heel hard voor een toets maar het resultaat valt tegen. Misschien is dit herkenbaar als ouder/verzorger of leerkracht. De oorzaak hiervan ligt vaak bij de leerstrategie die wordt gebruikt. Tijdens de introductieworkshop van stichting 4YoungTalent gaan deelnemers in vogelvlucht door een belangrijk onderdeel van Leren Leren, namelijk ‘Effectieve Leerstrategieën’. Er wordt antwoord gegeven op de vraag welke strategieën dit dan zijn en waarom ze effectief zijn.

Ook wordt er uitgelegd wat betrokkenen kunnen doen om deze leerlingen te ondersteunen bij het leren. Ouder/verzorger, opa of oma, student, leerkracht, of gewoon meer weten over dit onderwerp? Iedereen vanaf 18 jaar is van harte welkom. De opbrengst van de workshop gaat naar het weeshuis stichting Lion King in Bali Indonesië ten behoeve van het inhalen van leervertragingen door Covid-19.

Meer informatie

Locatie: 4YT Brainbuilding, Mr. Daarnhouwerstraat 5, 1787BA, Julianadorp
Datum: woensdag 14 september 2022
Tijd: 19:30 uur – 21:00 uur (inloop vanaf 19:15)
Kosten: Vrijwillige bijdrage

Aanmelden kan via info@4youngtalent.nl, of bel voor meer informatie 06 81705152.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button