Regio Noordkop

FM-storing Regio Noordkop verholpen

Adverentie

Den Helder – De problemen met de verspreiding van het radiogeluid van Regio Noordkop via FM zijn verholpen. Een gebroken kabel zorgde er maandag voor dat er op 105.6 Mhz alleen ruis te horen was. Dinsdag zijn kabels en een antenne vervangen en rond 16.00 uur klonk er weer muziek door de ether.

Met dank aan vrijwilligers van de brandweer kon maandagavond bekeken worden hoe ernstig de schade was. Die bleek toen erger dan verwacht en reparatie op dat moment bleek niet mogelijk. Dinsdag werd door een medewerker van Radio Netwerk Nederland in de antennemast geklommen en is het euvel verholpen. Bijkomend voordeel is dat de ontvangst van de radiozender nu iets beter is dan voorheen, wat vooral te merken is aan de grenzen van de gemeente Hollands Kroon.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

1 reactie

Wellicht ook interessant

Back to top button
%d bloggers liken dit: