112Den Helder

Verdachte dodelijke schietpartij aangehouden

Advertentie:

Den Helder – De politie heeft in het onderzoek naar een dodelijk schietincident in Den Helder een 26-jarige man aangehouden. Na dagenlang intensief onderzoek naar de verblijflocatie van de verdachte, wiens identiteit bekend was bij de politie, heeft hij zichzelf op dinsdag 8 augustus gemeld bij de politie. Daarop is hij aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij het schietincident.

Bij het schietincident raakten drie personen gewond waarvan twee zwaargewond. Eén van de zwaargewonde slachtoffers, een 25-jarige man, overleed later die nacht in het ziekenhuis aan zijn verwondingen. De nabestaanden en direct betrokkenen zijn geïnformeerd over de aanhouding.

Beperkingen
De verdachte zit in beperkingen. Dat betekent dat hij alleen met zijn advocaat mag communiceren. Daarom wordt op dit moment geen verdere inhoudelijke informatie verstrekt. Op 11 augustus wordt de verdachte voorgeleid aan de rechter-commissaris. Deze zal dan een beslissing nemen over de voorlopige hechtenis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

3 reacties

  1. ik hoop dat hij nooit meer vrij komt, meteen een voorbeeld stellen, maar in dit knuffelland zal het wel 240 uur taakstraf worden……

      1. we gaan het zien, feit is wel dat hij na Steengracht toch gewoon vrij rondliep met een pistool

Wellicht ook interessant

Back to top button