Hollands KroonUitgaanVideo

Smikkelen en smullen op Boerenversmarkt

Adverentie

Het was dit weekend een komen en gaan van bezoekers bij de 6e Boerenversmarkt in Slootdorp. Dit jaar was gekozen voor een nieuwe locatie aan de Westerterpweg bij Biesheuvel Knoflook.

Wie wil weten wat er allemaal te verkrijgen is op het gebied van verse producten, die was nu in de gelegenheid te proeven en eventueel te kopen. Burgemeester Rian van Dam opende zaterdagmorgen op ludieke wijze het evenement door verschillende ingrediënten door elkaar te mixen, waarbij tot slot een ware rookontwikkeling vrijkwam.

Sandra Munster van de organisatie vertelde dat het dit jaar weer drukker was dan de voorgaande keren. Het bedrijf van Arjan Biesheuvel had zijn bedrijf beschikbaar gesteld om de vele producten uit te stallen. De duizenden bezoekers waren zeer enthousiast over de vele producten die ze konden proeven en eventueel kopen.

Gezien de enorme belangstelling komt volgend jaar zeker een 7e editie van de markt.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button