Hollands Kroon

Muzikale Basisvorming in de Cultuurschuur

Advertentie:

Wieringerwerf – De Cultuurschuur start met een nieuwe cursus ‘muzikale basisvorming’ voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar. Die cursus begint op dinsdag 22 september.

In deze cursus raken kinderen vertrouwd met verschillende muziekstijlen en wat muziek met hen doet. Creatief durven zijn door op muziek te bewegen en te tekenen. Kinderen ervaren ritme met onder andere ritmestokjes, en toonhoogte  door bijvoorbeeld te zingen en op de blokfluit te spelen. Kortom een bijzondere muzikale belevenis.

De cursus bestaat uit acht lessen van 45 minuten. De kosten zijn € 45,-. De overige data zijn: 29 september, 6, 20 en 27 oktober en 3, 10 en 17 november. De docent is Remi Gunther. Meer informatie en inschrijven: https://decultuurschuur.nl/muziekschool/ Of e-mail naar: muziekschooldecultuurschuur@gmail.com

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button