Hollands Kroon

Muzikale Basisvorming in de Cultuurschuur

Wieringerwerf – De Cultuurschuur start met een nieuwe cursus ‘muzikale basisvorming’ voor kinderen van 6 tot en met 8 jaar. Die cursus begint op dinsdag 22 september.

In deze cursus raken kinderen vertrouwd met verschillende muziekstijlen en wat muziek met hen doet. Creatief durven zijn door op muziek te bewegen en te tekenen. Kinderen ervaren ritme met onder andere ritmestokjes, en toonhoogte  door bijvoorbeeld te zingen en op de blokfluit te spelen. Kortom een bijzondere muzikale belevenis.

De cursus bestaat uit acht lessen van 45 minuten. De kosten zijn € 45,-. De overige data zijn: 29 september, 6, 20 en 27 oktober en 3, 10 en 17 november. De docent is Remi Gunther. Meer informatie en inschrijven: https://decultuurschuur.nl/muziekschool/ Of e-mail naar: muziekschooldecultuurschuur@gmail.com

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button