Den Helder

Pop up Stadscamping in Mariëndal

Den Helder – Tijdens het laatste zonnige weekend van deze zomer zal Mariëndal weer worden omgetoverd tot pop up Stadscamping. De organisatie heeft de afgelopen weken hard gewerkt en nodigt alle bewoners van Den Helder en Julianadorp uit voor een weekend kamperen in eigen stad van 18 tot 20 september.

Helderse bedrijven en particulieren hebben de organisatie behoorlijk verwend door hun steentje bij te dragen. Het programma is goed gevuld met activiteiten voor jong en oud, verzorgd door Helderse ondernemers en clubs.

Duurzame ontmoetingen
“Centraal staat het samenbrengen van jong en oud in alle soorten en maten, met of zonder kinderen, rijk of arm, allochtoon of autochtoon en alleen of met een heel gezin. Op de Stadscamping is iedereen gelijk en ontstaan duurzame ontmoetingen tussen mensen die in het dagelijks leven niet zo snel met elkaar in contact zouden komen. Van yuppen tot daklozen, van Limburgers tot Antillianen, van muurbloempjes tot druktemakers, iedereen ontmoet elkaar! Het resulteert in een hechtere buurt, meer betrokkenheid en een leuke vakantie, ook voor mensen die dit normaal niet kunnen betalen,” aldus de organisatie van de Stadscamping.

Een plek reserveren is verplicht en mogelijk via de website.

Toon meer

Cathy Niesten

Cathy is redacteur bij Regio Noordkop. Ze is 19 jaar en woonachtig in Den Helder. E-mail: cathy@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button