Hollands KroonVideoZakelijk

FrieslandCampina bestaat 150 jaar, feest in Lutjewinkel (video)

Advertentie:

Lutjewinkel – Het is 150 jaar geleden dat de basis werd gelegd voor FrieslandCampina, één van de grootste zuivelcoöperaties ter wereld. Dat gebeurde in de Wieringerwaard, tegenwoordig onderdeel van de gemeente Hollands Kroon.

Om dit te vieren is op 8 september op alle productielocaties van FrieslandCampina wereldwijd en op een aantal melkveebedrijven van leden van de coöperatie de jubileumvlag gehesen. Ook in Lutjewinkel was het woensdag feest! Burgemeester Rian van Dam genoot van een blokje kaas en hees samen met melkveehouder Cor Hoogeveen uit Wieringerwerf de jubileumvlag in top.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button