Hollands KroonJeugdSport

Demodansgroep Djèstiek zoekt nieuwe dansers

Advertentie:

Den Oever – Demodansgroep Djèstiek uit Den Oever zoekt nieuwe dansers en organiseert twee auditieavonden om nieuw talent te ontdekken. De audities zijn op 9 en 16 september in de avond.

De dansgroep doet dansdemonstraties door heel Nederland. Djèstiek is een geselecteerde demodansgroep. De naam Djèstiek is afkomstig van jazz en gymnastiek. De choreografieën zijn een mix van allerlei danssoorten zoals jazz, streetdance, modern, vogue en ballet en contemporary.

Iedereen vanaf tien jaar is welkom bij de audities, die op vrijdag 9 en 16 september zijn gepland van 18:30 tot 19:30. Meer informatie is te vinden op de website.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button