Cultuur/NatuurDen HelderUitgaan

Lezing schrijfster Susan Smit in School 7

Advertentie:

Den Helder – Schrijfster Susan Smit komt naar bibliotheek School 7. NUT Den Helder heeft haar op 25 september uitgenodigd voor een lezing over haar werk, ook kunnen er vragen gesteld worden en is er een signeersessie gepland.

Susan Smit (1974) studeerde Nederlandse Taal- en Letterkunde en Culturele Studies aan de Universiteit van Amsterdam. Ze debuteerde in 2001 met haar boek Heks en heeft inmiddels achttien succesvolle boeken op haar naam staan. Haar romans Gisèle, De eerste vrouw en De heks van Limbricht werden bestsellers. Ook schreef ze boeken over persoonlijke ontwikkeling, zoals Wijze vrouwen en Hotel hartzeer (samen met Marion Pauw) en is ze columniste voor tijdschrift Happinez. Haar meest recente boek verscheen op 31 maart 2022 en heet ‘De wijsheid van de Heks’.

De lezing begint om 14:30 en duurt tot 16:30. Na afloop is er gelegenheid tot signeren. Boekhandel Plukker uit Schagen is aanwezig voor de boekenverkoop. Kaartjes kosten €7,50 per stuk en dat is inclusief een kopje koffie of thee tijdens de pauze. Kaartjes zijn te koop via www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button