Hollands KroonVideo

Expositie ‘Waddenbaai’, de geometrie van het dijklandschap (video)

Adverentie

Oosterland – In de Michaëlskerk wordt tot en met 24 september de fotografie-expositie “Waddenbaai’ van Jeroen Toirkens gehouden. Jeroen heeft gefotografeerd op Wieringen en Texel, waarbij hij vooral inzoomt op de geometrie van het dijklandschap.

Daarnaast is er een film over zijn aanpak op Wieringen en geven historische kaarten informatie over de veranderingen van het Noord-Hollandse waddenkustlandschap. De muzikale omlijsting tijdens de opening werd gedaan door oud-Wieringer Jeroen Zijlstra die enkele liederen ten gehore bracht.

De expositie in de Michaëlskerk is tot en met zondag 24 september. De openingstijden zijn van woensdag tot en met vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur. Zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Op woensdag 20 september geeft Jeroen Toirkens om 20.00 uur een extra lezing in de kerk.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button