Uitgaan

Brei en haakcafé gaat warm de winter in

Advertentie:

Wie wil het niet lekker warm hebben tijdens de winter? In het brei- en haakcafé in Hippolytushoef is er al volop aandacht voor het koude weer. In vrolijke en warme herfstkleuren en wol naar eigen keuze is het heerlijk toeven in een oversized of mooi ingebreide trui, vest of jasje. Maar ook het breien of haken van mutsen, sjaals en handschoenen of een paar hippe sokken bestaat tot de mogelijkheid.

De tinten voor dit jaar zijn vooral alle varianten oranje en rood, gecombineerd met een afstekende kleur. Tijdens de openstelling zijn er volop patronen en inspiratie voorbeelden beschikbaar. ‘We hebben weer zin in een dikke wintertrui. We nemen er ook een aantal mee om te laten zien wat de mogelijkheden zijn. De patronen die voor de deelnemers beschikbaar zijn, zijn geschikt voor de beginnende tot gevorderde handwerkers’, vertellen de organisatoren van het café.

Het café is open op 16 oktober, van 9.30 tot 11.30 uur, Dorpshuis, Kerkhofsteeg te Hippolytushoef. Kosten zijn € 5,= per persoon, dit is inclusief koffie of thee. De organisatie is in handen van Gerdien Ottens, Alie Kool en Jeannette Renooij. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met de organisatie via alie.kool@hotmail.co m of telefoon 06-14989938.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button