Uitgaan

Helderse Foodhallen met food, muziek en spellen

Op Willemsoord in Den Helder valt in het weekend van 1 tot en met 3 november veel te beleven. Een silent disco, spelcafé, arcadegames en livemuziek. Dat allemaal onder het genot van een hapje en drankje bij  een van de twaalf aanwezige foodtrucks.

De Helderse Foodhallen worden gehouden in gebouw 66 op Willemsoord. Food, muziek en vooral een hoop entertainment zijn er te vinden. Op vrijdag 1 november worden om 16:00 uur de deuren geopend van de Helderse Foodhallen voor de vrijdagmiddagborrel. Het hele weekend is er livemuziek, een silent disco en zijn er (bord)spelletjes in het spelcafé.

Voor wie van borrelen houdt is de borreltafel een uitkomst. De borreltafel biedt plek voor zes personen en bestaat uit entree voor zes personen, zes gerechten van de foodmenukaart en veertig drankmunten, kortom lekker borrelen. Een borreltafel kost €150 en is te bestellen door een e-mail te sturen naar info@heldersezomerfeesten.nl

Helders Kampioenschap Airhockey
Voor de liefhebbers van retrogames staan er een aantal arcadekasten klaar waar iedereen zich kan uitleven op Mortal Combat, Streetfighter, Pac man en nog veel games. Verder staan er twee airhockeytafels klaar.

Op vrijdag en zondagmiddag zullen ze bezet zijn, want dan wordt er gestreden om het Helders Kampioenschap Airhockey. Vrijdag tussen 16:00 en 19:00 uur strijden Helderse bedrijven om de titel in de bedrijvencompetitie en zondag van 13:00 tot 17:00 uur kan iedereen meedoen om de titel van Helders kampioen in de wacht te slepen. Deelname kost €7,50 per persoon en is inclusief entree en drankje. Inschrijven kan door een e-mail te sturen met naam en leeftijd. Als iemand zich inschrijft voor een bedrijf is het belangrijk om de bedrijfsnaam en de dag ook op te geven.

Kaartverkoop
Op  www.heldersezomerfeesten.nl is meer informatie te vinden, zoals openingstijden en toegangskaartjes. Die kosten €3,- in de voorverkoop en €5,- aan de deur. Wie Facebook heeft kan het best even kijken op de pagina Foodtruckfestival Den Helder of zich aanmelden voor het Facebookevent Helderse Foodhallen 2019. Daar staat de actuele informatie en verschillende winacties.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button